Temamøde: Best practice for rådgivninger på de sociale medier

sep 16, 2021 - 12:30-15:30

Bliv klogere på jeres brug af sociale medier og få input fra neurovidenskaben til at komme godt fra start.

På dette temamøde sætter marketingkonsulent med speciale i neuromarketing, Anita Lykke Klausen, fokus på rådgivningers brug af de sociale medier. Hvordan bruger I bedst og mest effektivt jeres sociale medier? Hvad er jeres strategi?  Og hvordan navigerer I bedst i kommentarfeltet? 

På temamødet kommer vi omkring:

Formen på temadagen vil være en blanding af oplæg, caseeksempler, øvelser og inddragelse af deltagernes egne erfaringer.

OM UNDERVISEREN

Anita Lykke Klausen har arbejdet med sociale medier, annoncering og neuromarketing i 7 år. Hun har tidligere arbejdet som Head of Social i Bolius og senere som rådgiver på bureau. I dag er hun selvstændig og hjælper sine kunder med betalt annoncering. Hun har i snart fem år undervist på uddannelsen Social Media Advisor hos Erhvervsakademiet IBA i Kolding, og i 2020 blev hun kåret som M-Talent af Dansk Markedsføring. Hun er forfatter til den første danske grundbog i digital markedsføring og er medvært på podcasten Digitale Tanker.

Tid og sted

D. 16. september 2021 kl. 12:30-15.30 hos RådgivningsDanmark, Vodroffsvej 59, 5. sal lokale A og B, 1900 Frederikberg.

Tilmelding

Alle medlemmer af RådgivningsDanmark kan tilmelde sig og deltage gratis. Der er plads til 20 deltagere (måske flere til den tid, hvis restriktionerne på lokalerne ændres) efter først til mølle princippet med udgangspunkt i én deltager pr. medlemsorganisation. Ønsker man at deltage online, kan man sende en mail til info@radgivnings.dk (og ikke tilmelde sig via hjemmesiden). Foreninger, som ikke er medlem kan, tilmelde sig mod et gebyr på 600 kr. pr. deltager. 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.