Digitalt kursus: Valg af rådgivningens metode

nov 02, 2020 - kl. 12:00-16:00

Alle rådgivningstilbud skal beslutte hvilken rådgivningsmetode, de skal benytte i deres rådgivning. Det er et vigtigt valg! Metoden skal nemlig hænge sammen med både rådgivningens faglige tilgang og målgruppens behov.

Mange gratis sociale rådgivninger arbejder ud fra en empowermentorienteret tilgang. Det betyder, at de ønsker at styrke de rådssøgende til at tage det næste lille vigtige skridt i deres liv, som er starten på en forandring mod noget bedre. Kurset bidrager til, at du får kendskab til metoder, som kan benyttes i rådgivningstilbud, hvor man ønsker at arbejde empowermentorienteret.

Bemærk der er deltagergebyr på dette kursus

Hvem henvender kurset sig til

Hvad er indholdet på kurset?

Hvad får du ud af at deltage?

På kurset bliver du introduceret for metodernes problemforståelse og særlige rådgivningsfokus. Gennem refleksion over dit eget rådgivningstilbuds forandringsteori og målgruppes behov, bliver det lettere at træffe et reflekteret valg af metode.

Tid og sted

2/11 2020 kl. 12-16

Kurset er digitalt. Du vil dagen inden mødet modtage en mail med et link til deltagelse i kurset, som vil foregå på Zoom

Tilmelding nødvendig.

Tilmelding og Pris

Det koster 250 kr. pr. deltager for medlemmer af RådgivningsDanmark at deltage.  Foreninger, som ikke er medlem kan, tilmelde sig mod et gebyr på  500 kr. pr. deltager.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.