Digitalt ledernetværksmøde: Psykologisk kontrakt – en genvej til god ledelse

feb 02, 2021 - kl. 9-12

DIGITALT MØDE I LEDERNETVÆRKet: PSYKOLOGISK KONTRAKT – EN GENVEJ TIL GOD LEDELSE

Til dette møde i ledernetværket vil erhvervspsykolog Lars Lundmann fra konsulenthuset LUNDMANN holde oplæg om, hvordan du som leder kan optimere dit samarbejde og blive bedre til at udvikle eller fastholde en god samarbejdskultur. Fokus i oplægget vil være på udfordringer i samarbejdet med bestyrelse eller andre ledere, og oplægget vil berøre emner som psykologisk kontrakt, forventningsafstemning, rolleafklaring og samarbejde. Oplægget er også relevant ift. lederens samarbejde med medarbejdere eller frivillige.

Hvis der er noget specifikt, som du godt kunne tænke dig, at vi tager op på dagen, så er du meget velkommen til at sende os en mail herom på smt@radgivnings.dk. Så vil Lars forsøge at integrere det i sin forberedelse.

Lars har tidligere undersøgt ledelsesudfordringer i danske NGO’er. Rapporten fra undersøgelsen kan du hente her.

Efter Lars´ oplæg arbejder deltagerne med en narrativ sparringsmodel. Deltagerne opfordres til at overveje om de har en case omkring udfordringer i samarbejde – stor som lille, som de har lyst til at få sparring på fra netværket.

Program

Tid og sted

D. 2. februar 2021 kl. 9-12.
Mødet er digitalt. Du vil dagen inden mødet modtage en mail med et link til mødedeltagelsen, som vil foregå på Zoom

Tilmelding nødvendig.

Tilmelding

Netværksmødet er for øverste ledere af rådgivningstilbud i medlemsorganisationer, og deltagelse i netværket er personligt. Log på raadgivningsdanmark.dk og tilmeld dig via tilmeld-knappen øverst her på siden. Har du endnu ikke bestilt et medlemslogin, kan du gøre det ved at klikke her.

Behandling af personoplysninger ifm. tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Læs om RådgivningsDanmarks behandling af personoplysninger. 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.