Fyraftensmøde: Et netværk for psykologer i gratis, sociale rådgivningstilbud?

jan 13, 2022 - 14:30-16:00

BEMÆRK ARRANGEMENTET HAR FÅET NY DATO 13/1 2022

Er der behov for et netværk for ansatte psykologer i gratis, sociale rådgivningstilbud?  Det er spørgsmålet, som vi ønsker at afklare på dette fyraftensmøde.

Indhold

I de gratis, sociale rådgivningstilbud arbejder mange forskellige faggrupper – herunder  psykologer. Psykologernes arbejdsopgaver og forpligtelser kan adskille sig fra de opgaver, som f.eks. socialrådgiver, pædagogisk eller sygefaglig baggrund sidder med. Det, at være psykolog i en rådgivningspraksis kan se meget forskelligt ud – fra andre rådgivninger og resten af psykologfeltet. Derfor savner nogle psykologer i Rådgivningspraksis kollegaer med samme uddannelse, som de kan sparre og bliver klogere sammen med inden for netop deres fag i en rådgivningsfaglig kontekst.

Dette er baggrunden for, at RådgivningsDanmark inviterer psykologer fra vores medlemsorganisationer til at mødes for at drøfte muligheden for et fagligt netværk.

 Program

TID OG STED

D. 13. januar 2022 kl. 14:30-16.00 hos RådgivningsDanmark på Vodroffsvej 59, 5. sal. Lokale C

TILMELDING

Mødet henvender sig til psykologer i RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer. Tilmelding sker her på siden.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.