Fyraftensmøde: Et netværk for socialrådgivere i gratis, sociale rådgivningstilbud?

okt 14, 2021 - 15.00-16.30

*** OBS! Arrangementet er rykket til d. 14. oktober ***

Er der behov for et netværk for socialrådgivere ansat i gratis, sociale rådgivningstilbud?  Det er spørgsmålet, som vi ønsker at afklare på dette fyraftensmøde.

Indhold

I de gratis, sociale rådgivningstilbud arbejder mange forskellige faggrupper – herunder  socialrådgivere. Socialrådgivernes arbejdsopgaver kan adskille sig fra de opgaver, som kollegaerne med f.eks. psykolog- eller sygeplejerskebaggrund sidder med. Derfor savner nogle socialrådgivere kollegaer med samme faglighed, som de kan sparre og bliver klogere sammen med inden for netop deres fag. Samtidig adskiller deres arbejde sig nogle gange fra det arbejde, som udføres af socialrådgivere i kommuner eller private virksomheder, og derfor er fagforeningernes faglige netværk ikke altid svaret. 

Dette er baggrunden for, at RådgivningsDanmark inviterer socialrådgivere fra vores medlemsorganisationer til at mødes for at drøfte muligheden for et fagligt netværk.

 Program

TID OG STED

D. 14. oktober 2021 kl. 15:00-16.30 hos RådgivningsDanmark på Vodroffsvej 59, 5. sal, lokale B.

TILMELDING

Mødet henvender sig til socialrådgivere ansat i RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer. Tilmelding sker her på siden.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.