Digitalt fyraftensmøde: Ny rådgivnings-app for børn og unge

okt 27, 2020 - kl. 15.00-16.30

Virksomheden InnoSocial er i gang med udviklingen af en app, der skal gøre det let for børn og unge at finde information om mistrivsel og at finde de rådgivningstilbud, som er relevante for den enkelte.

INPUT TIL UDVIKLING AF APPEN

Udviklerne vil gerne mødes med de centrale aktører på feltet for at sikre sig, at appen bliver både relevant og værdiskabende. Derfor lægger RådgivningsDanmark hus til et fyraftensmøde for de rådgivningstilbud, som henvender sig til børn og unge. På mødet vil InnoSocial fortælle om deres tanker med produktet og vise en prototype. Og I får mulighed for at stille kritiske og opklarende spørgsmål og give jeres bud på, hvad der skal til, før en sådan app bliver værdiskabende for jer som foreninger og for børnene og de unge.

PROGRAM

TID OG STED

Vi møde d. 27. oktober kl. 15.00-16.30.

Da mange fortsat arbejder hjemmefra pga. coronasituationen afholdes mødet online. Link til mødet vil blive fremsendt til deltagerne inden dagen.

TILMELDING

Arrangementet henvender sig til medlemmer af RådgivningsDanmark, der har børn og/eller unge som målgruppe. Man tilmelder sig her på siden.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.