Kursus: Brugerevaluering – undersøg brugernes udbytte og oplevelse

jun 18, 2021 - kl. 12.30-16.00

Hvordan får I som rådgivning solid viden om brugernes oplevelse og udbytte af rådgivningen? Dette kan du blive klogere på til RådgivningsDanmarks kursus om brugerevaluering. Kurset vil give en introduktion til forskellige metodiske tilgange og brugerevalueringsdesign, og mulighed for at arbejde med hvordan et brugerevalueringsdesign kan se ud i din organisation.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset er for jer, der skal i gang eller har brug for at give jeres nuværende set-up et brush-up.

Hvad er indholdet på kurset?

Hvad får du ud af at deltage?

Kurset bidrager til at få påbegyndt brugerevaluering i jeres rådgivning eller genbesøgt jeres eksisterende design. På kurset vil deltagerne blive præsenteret for forskellige metodiske tilgange, der kan benyttes til brugerevaluering i rådgivningen. Deltagerne får mulighed for konkret at arbejde med, hvordan et brugerevalueringsdesign kan se ud i egen organisation.

TID OG STED

18. juni 2021. Kl. 12.30-16.00. Kurset er som udgangspunkt på adressen: Vodroffsvej 59, 5. sal, 1900 Frederiksberg C

Er det ikke muligt at afholde kurset fysisk på grund af covid-19, omlægges det til et digitalt kursus, og deltagerne får besked herom.

TILMELDING OG PRIS

Tilmelding nødvendig. Der er plads til 12 deltagere på dette kursus. Det koster 500 kr. pr. deltager for medlemmer af RådgivningsDanmark at deltage. Foreninger, som ikke er medlem kan, tilmelde sig mod et gebyr på 1000 kr. pr. deltager.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

UNDERVISEREN

Laura Marie Kalmark er kvalitetskonsulent i RådgivningsDanmark og uddannet sociolog på Københavns Universitet. Laura har erfaring med at indsamle og analysere data med afsæt i forskellige metodiske tilgange, og hun har tidligere arbejdet med at designe og gennemføre undersøgelser og evalueringer for ministerier og fonde.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.