Digitalt kursus: Den Motiverende Rådgivning

mar 25, 2021 - 9-15:30

De rådsøgende, som kontakter gratis sociale rådgivningstilbud, står ofte i komplicerede livssituationer og skal lave svære forandringer i deres liv. Den motiverende rådgiver lytter efter forandringsudsagn og arbejder med at afklare den ambivalente situation, som den rådssøgende befinder sig i. Gennem denne form for rådgivning får den rådssøgende styrket troen på egne evner og får øje på, hvad der er vigtigt at arbejde med for at kunne tage første skridt i forandringens retning.

Bemærk der er deltagergebyr og et maksimum på 12 deltagere på dette kursus

Hvem henvender kurset sig til?

Hvad er indholdet på kurset?

Hvad får du ud af at deltage?

Tid og sted

D. 22/2 2021 kl. 9-15:30. Kurset er digitalt. Du vil dagen inden mødet modtage en mail med et link til deltagelse i kurset, som vil foregå på Zoom

Tilmelding og Pris

Tilmelding nødvendig. Der er plads til 12 deltagere på dette kursus. Det koster 450 kr. pr. deltager for medlemmer af RådgivningsDanmark at deltage. Foreninger, som ikke er medlem kan, tilmelde sig mod et gebyr på 900 kr. pr. deltager.

Om underviseren

Signe Marie Toft er kvalitetskonsulent i RådgivningsDanmark, og uddannet cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Signe har flere års erfaring med kompetenceudvikling, supervision og undervisning i psykologi og kommunikation. I Signes undervisning er der vægt på forholdet mellem teori og eksempler fra praksis, og at deltagerne får noget med hjem, de kan bruge i deres egen praksis. Signe har tidligere arbejdet med trivsel, rekruttering, uddannelse og supervision af frivillige rådgivere blandt andet i Danners Krisecenter.
Læs evt. mere på Signes profil på LinkedIn

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.