Kursus (over 2 dage): Den narrative rådgivning

nov 17, 2021 - 9-15:30

Rådssøgende, som kontakter de gratis sociale rådgivningstilbud, identificerer sig ofte meget med de problemer, de står i, og problemerne bliver en del af de rådssøgendes fortælling om dem selv som mennesker. Narrativ betyder fortælling, og den narrativt inspirerede rådgiver sætter fokus på den rådsøgendes foretrukne fortællinger om sig selv. Igennem den narrative rådgivning får den rådssøgende mulighed for at kommer tættere på sine værdier, sine foretrukne fortællinger og får øje på nye måder at handle på.

Hvem henvender kurset sig til?

Hvad er indholdet på kurset?

Hvad får du ud af at deltage?

Tid og sted

Kurset er fordelt over to dage: 17/11 2021 og 18/11 2021. Begge dage kl. 9-15:30. Ved tilmelding tilmelder man sig automatisk begge dage. 

Adressen er RådgivningsDanmark Vodroffsvej 59, 5. sal, 1900 Frederiksberg C

Tilmelding og Pris

Tilmelding nødvendig. Der er plads til 12 deltagere på dette kursus, og kurset oprettes ved min. 6 deltagere. Prisen er 3600 kr. pr. deltager for medlemmer af RådgivningsDanmark. Ikke medlemmer kan tilmelde sig mod et gebyr på 7200 kr. pr. deltager

Der bliver serveret kaffe, the og vand samt en sandwich til frokost

Om underviseren

Signe Marie Toft er kvalitetskonsulent i RådgivningsDanmark, og uddannet cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Signe har flere års erfaring med kompetenceudvikling, supervision og undervisning i psykologi og kommunikation. I Signes undervisning er der vægt på forholdet mellem teori og eksempler fra praksis, og at deltagerne får noget med hjem, de kan bruge i deres egen praksis. Signe har tidligere arbejdet med trivsel, rekruttering, uddannelse og supervision af frivillige rådgivere blandt andet i Danners Krisecenter.
Læs evt. mere på Signes profil på LinkedIn

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.