Ledernetværksmøde: Protreptik – et filosofisk samtaleværktøj i ledelse

jun 02, 2022 - 10-13:30

LEDERNETVÆRKsMØDE: Protreptik – et filosofisk samtaleværktøj i ledelse

Den filosofiske samtale, også kaldet den protreptiske samtale, er 2.500 år gammel. Ordet “protreptik” betyder “at vende et menneske mod sig selv” , og i den protreptiske samtale tager lederen udgangspunkt i arbejdet med værdier og holdninger. Til oplægget vil der være en kort indføring i, hvad protreptik er, og hvordan det kan bruges i ledelse. Desuden skal vi afprøve en øvelse i protreptisk samtale.

Efter oplægget vil to deltagere fra Ledernetværket fortælle om deres rådgivningstilbud. Dette er et ny tiltag, for at vi kan lære hinandens organisationer og rådgivningstilbud bedre at kende. Fremover bliver hvert andet møde i netværket med brug af sparringsmodellen og hvert andet mødet med præsentation af deltagernes rådgivningstilbud.

Program

Tid og sted

2/6 2022 kl. 10-13:30 RådgivningsDanmark, Vodroffsvej 59, 5. sal lokale A. 1900 Frederiksberg C. Gå gennem receptionen og op på 5. sal
Der bliver serveret en sandwich til mødet.

Om oplægsholderen

Signe Marie Toft er cand. pæd. i pædagogisk psykologi. Hun arbejder til daglig som kvalitetskonsulent ved RådgivningsDanmark.

Tilmelding

Netværksmødet er for øverste ledere af rådgivningstilbud i medlemsorganisationer, og deltagelse i netværket er personligt. Log på raadgivningsdanmark.dk og tilmeld dig via tilmeld-knappen øverst her på siden. Har du endnu ikke bestilt et medlemslogin, kan du gøre det ved at klikke https://www.raadgivningsdanmark.dk/bestilbruger

Netværksmøderne er arrangeret som et møde med med fysisk fremmøde. Men ønsker du at deltage online, kan du sende en mail til smt@radgivnings.dk (og ikke tilmelde dig via hjemmesiden).

Behandling af personoplysninger ifm. tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Læs om RådgivningsDanmarks behandling af personoplysninger. 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.