Aflyst: Morgenmøde om behov for fælles brobygningsprojekt?

mar 01, 2021 - 9.30-11.00

***  ARRANGEMENTET ER AFLYST  ***

På et møde i efteråret konkluderede en række af RådgivningsDanmarks medlemmer, som arbejder med børn og unge, at der kunne være potentiale for et fælles projekt under den helt overordnede overskrift ”brobygning mellem civilsamfund og det offentlige”.

Inden for denne ramme kan der gemme sig mange forskellige problemstillinger og behov samt potentielle projekter. Derfor inviterer RådgivningsDanmark nu til et opfølgende møde, hvor vi sammen skal afdække, hvilke konkrete behov og udfordringer rådgivninger rettet mod børn og unge oplever i relation til brobygning og hvorvidt, der er potentiale for og ønske om et fælles projekt.

Indledende drøftelse af fælles brobygningsprojekt

Mødet henvender sig til alle medlemsorganisationer, der arbejder med børn og/eller unge. Medlemmer, som ikke deltog i efterårets møde, er også meget velkomne!

Alle deltagere bedes inden mødet overveje og gerne drøfte internt:

Program:

Tid og sted

Mødet finder sted online d. 1. marts kl. 9.30-11.00 i Zoom. Vi fremsender link til mødet til de tilmeldte inden mødet.

TILMELDING

Medlemmer af RådgivningsDanmark kan tilmelde sig mødet på denne side. Har du endnu ikke bestilt et medlemslogin, kan du gøre det ved at klikke her.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.