Digitalt morgenmøde: Introduktion til kvalitetsmodellen

feb 04, 2021 - kl. 9–10

RådgivningsDanmark inviterer medlemsorganisationer til en kort indføring i kvalitetsmodellen. Mødet er relevant for nye medlemmer, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med modellen samt medlemmer, som skal i gang med en akkreditering. På mødet præsenteres indledningsvist RådgivningsDanmarks tilgang til kvalitet, hvorefter kvalitetsmodellens fem temaer og tilhørende kriterier bliver gennemgået. Hvis der er ønske om det fra deltagerne, præsenteres afslutningsvist akkrediteringsforløbet og de første step mod opstart af en akkrediteringsproces.

Program

Tid og sted

Den 4. februar 2021 kl. 9-10. Mødet foregår online, og de tilmeldte vil få tilsendt et link inden mødet.

Tilmelding

Medlemmer kan tilmelde sig mødet på raadgivningsdanmark.dk. Har du endnu ikke bestilt et medlemslogin, kan du gøre det ved at klikke her.

Behandling af personoplysninger ifm. tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.