Netværket for psykologer i rådgivninger: Psykologens rådgivningsmetoder i en tværfaglig rådgivningskontekst

maj 23, 2022 - 12:30-15:00

Dette netværk er opstartet som et initiativ fra en af RådgivningsDanmarks medlemmer.  RådgivningsDanmark deltager i opstartsfasen i 2022. Netværket er for ansatte psykologer, der arbejder i de gratis, sociale tværfaglige rådgivningstilbud ved en organisation, der er medlem af RådgivningsDanmark. 

Indhold

Hvilke metoder bruger psykologen i sin rådgivning i de gratis social rådgivninger, og hvad er forskellen på rådgivning og terapi?  Til dette netværksmøde vil vi kigge nærmere på RådgivningsDanmarks definition på Rådgivning, og hvordan denne adskiller sig fra terapi. Vi vil desuden sætte fokus på og dele de forskellige metoder psykologer i netværket anvender i deres arbejde som psykolog i en social tværfaglig rådgivning.

 Program (nærmere følger) 

TID OG STED

D. 23 maj 2022 kl. 12:30-15.00 hos Red Barnet Rosenørns Allé 12, 1634 Kbh. V

TILMELDING

Mødet henvender sig til ansatte psykologer i RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer. Tilmelding sker her på siden.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.