Netværksmøde: E-learning som redskab til introduktion af rådgivere

nov 19, 2020 - kl. 13-16

Alle nye rådgivere skal introduceres til arbejdet som rådgiver i den specifikke organisation, som vedkommende er startet i. Man skal kende rådgivningens metode, målgruppens problematikker, ens placering i organisationen, relevant lovgivning mv.

Men hvordan griber man introduktionen an, hvis man f.eks. løbende får nye rådgivere, og alle nye derfor ikke kan få en fælles introduktionsuddannelse med det samme? Eller hvordan gør man det, når f.eks. corona igen sætter grænser for, hvor mange vi kan mødes i samme rum? Her kan e-learning være en del af svaret for nogle rådgivninger.

INDHOLD PÅ MØDET

På netværksmødet vil Ungdommens Røde Kors, headspace og Angstforeningen fortælle om deres erfaringer med at bruge e-learning. De tre foreninger bruger meget forskellige tekniske løsninger, som vil kunne inspirere både de medlemmer, som drømmer om det helt store set-up og dem, der ønsker en mere let tilgængelig løsning. Vi vil drøfte fordele, ulemper og konkrete veje at gå, hvis man vil bruge e-learning i introduktionen af nye rådgivere.

Program

TID OG STED

Netværksmødet finder sted d. 19. november kl. 13-16 på Vodroffsvej 59, 5. sal, lokalet A+B.

Hvis coronarestriktioner gør det umuligt at mødes fysisk d. 19. november, vil vi afholde arrangementet online. I givet fald vil vi fremsende link til Zoom til de tilmeldte inden dagen.

TILMELDING

Medlemmer af RådgivningsDanmark kan tilmelde sig netværksmødet på denne side. Har du endnu ikke bestilt et medlemslogin, kan du gøre det ved at klikke her.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.