Rådgivningsfaglig årskonference: Virkningsfuld rådgivning

nov 10, 2021 - 9.30-18.00

Hvert år gennemfører ansatte og frivillige i de gratis, sociale rådgivningstilbud flere hundrede tusinde samtaler med rådsøgende, som af forskellige årsager har brug for hjælp og støtte i en svær livssituation.

Men hvad er god rådgivning? Hvordan sikrer vi, at vi hjælper vores brugere bedst muligt? Og hvordan kan vi arbejde meningsfuldt med måling og dokumentation til gavn for både brugere, rådgivere og organisationer?

Det er nogle af de spørgsmål, vi i fællesskab søger svar på, når RådgivningsDanmark afholder:

Rådgivningsfaglig årskonference d. 10. november 2021 med temaet VIRKNINGSFULD RÅDGIVNING

Konferencens tema sætter således spot på noget af det allermest centrale for sociale rådgivningstilbud: at den rådgivning, som udføres, rent faktisk hjælper brugerne. Og konferencen belyser udfordringer og muligheder i understøttelsen og dokumentationen af virkning på feltet.

Dagen byder blandt andet på politiker- og forskningsindlæg, paneldebat, workshops og eksempler på best practice fra en række af RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer – herunder eksempler på, hvordan kunstig intelligens og effektive samarbejder mellem civilsamfundet og den offentlige sektor kan skabe endnu mere virkningsfuld rådgivning.

Hvem kan deltage?

Konferencen henvender sig til gratis, sociale rådgivningstilbud – både de, som er medlemmer af RådgivningsDanmark og de, som ikke er.

Temaer og workshops vil primært være relevante for ledere, rådgivningskoordinatorer og andre, der er ansvarlige for organisering, udvikling eller evaluering i gratis, sociale rådgivningstilbud.

Hvad får jeg ud af at deltage?

Det er første gang det samlede gratis, sociale rådgivningsfelt får mulighed for at mødes, diskutere og lære af både forskningen og hinandens erfaringer. I fællesskab vil vi blive klogere på, hvordan vi fremover kan styrke arbejdet med virkningsfuld rådgivning.

Målet er, at du går hjem med ny viden og inspiration til, hvordan I kan arbejde med at udvikle praksis i dit rådgivningstilbud.

Derudover vil konferencen selvfølgelig være en mulighed for at skabe nye relationer og samarbejder med andre, der som dig er interesseret i virkningsfuld rådgivning på det sociale område.

program

Programmet opdateres løbende her.

Tid og sted

Den rådgivningsfaglige årskonference finder sted i DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København d. 10. november 2021 fra kl. 9.30-18.00.

Medlemmer af RådgivningsDanmark har mulighed for at tilmelde sig fælles spisning fra kl. 18.

Tilmelding og pris

Tilmelding sker via dette link.

Tilmeldingsfristen er d. 6. oktober 2021.

Priser:
Medlemmer u. spisning: 650 kr.
Medlemmer m. spisning: 850 kr.
Ikke-medlemmer: 1.100 kr.

 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.