Digitalt temamøde: Compassion og psykologisk tryghed på arbejdspladsen

dec 08, 2020 - kl. 13–15

RådgivningsDanmark inviterer til temamøde om trivsel og livsbalance på arbejdspladsen.

Vi står lige nu i en brydningstid, hvor håndteringen af COVID-19 og nye betingelser i arbejdslivet mere generelt rammer både os selv, kollegaer og dem vi rådgiver. Den menneskelige hjerne er ikke designet til at håndtere lange perioder med trusler og uforudsigelighed. Viden om menneskers trivsel og det, som beskytter os, er vigtigere end nogensinde.

Til dette temamøde får du psykologisk viden og konkrete værktøjer til at skabe trivsel og livsbalance igennem arbejdet med compassion, relationer og psykologisk tryghed på arbejdspladsen. Hvor compassion har fokus på medfølelse og egenomsorg, så er psykologisk tryghed en norm i en gruppe, som handler om trygge forbindelser mellem mennesker. Begge dele beroliger vores mentale system, og begge dele kan bidrage til en oplevelse af livsbalance og handlekraft. Oplægget vil veksle mellem viden, dialog mellem deltagerne og introduktion til konkrete værktøjer, som kan fremme egen og andres trivsel – internt i organisationen og eksternt som f.eks. i relationen til de rådsøgende.

Oplægsholder er Louise Dinesen, som er chefpsykolog, autoriseret arbejdsmiljørådgiver og ekstern lektor på Københavns Universitet. Hun er førende på området “det bæredygtige arbejdsliv” og har været fast skribent på Børsen Ledelse. Louise er redaktør på “Tidsskrift for erhvervspsykologi”, og censor på Forsvarets Masteruddannelse i ledelse. Hendes speciale er krisepsykologi og forandring i organisationer.

Temadagen er støttet af Velliv Foreningen!

PROGRAM

Tid og sted

Den 8. december 2020 kl. 13:00-15.00. Tilmeldte får tilsendt link til mødet, som foregår i zoom.

Tilmelding

Alle medlemmer af RådgivningsDanmark kan tilmelde sig og deltage gratis. Oplæg, diskussioner og værktøjer vil både være relevant for medarbejdere og ledelse.

Foreninger, som ikke er medlem kan, tilmelde sig mod et gebyr på 600 kr. pr. deltager.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.