Virtuelt skriveværksted i marts

mar 23, 2021 - kl. 10.00–14.00

*  BEMÆRK: JUSTERET KONCEPT GRUNDET CORONAEPIDEMIEN * 

*

Få sparring på arbejdet med kvalitetsbeskrivelsen på RådgivningsDanmarks virtuelle skriveværksted.

RådgivningsDanmark tilbyder telefonisk 1:1-sparring til rådgivninger, der ønsker at påbegynde eller fortsætte arbejdet med kvalitetsbeskrivelsen i forbindelse med akkreditering. At få sparring på et skriveværksted kan også være første skridt hen imod tilmelding til akkreditering, og det er altså ikke et krav, at rådgivningen allerede er tilmeldt.

RådgivningsDanmark stiller en medarbejder til rådighed til vejledning og sparring fra 10-14. Der er plads til, at fire organisationer kan tilmelde sig, og der vil være fire tilgængelige entimes-slots: Fra kl. 10-11,  11-12, 12-13 og 13-14

Man kan kun booke ét slot. Man er ikke forpligtet til at bruge hele timen, men man skal have tilmeldt sig for at gøre brug af tilbuddet.

Tid og sted

Den 23. marts 2021 kl. 10-14
Telefonisk med en medarbejder fra RådgivningsDanmark

Tilmelding

Send en mail til info@radgivnings.dk med to time-slots i tidsrummet 10-14, du vil kunne gøre brug af. Skriv også gerne et par ord om det, du gerne vil tale om. Din tilmelding er gået igennem, når du får en svarbekræftelse fra os, som også indeholder information om hvilket slot, du er blevet tildelt.

Behandling af personoplysninger ifm. tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Læs om RådgivningsDanmarks behandling af personoplysninger.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.