Samarbejder

Der er flere forskellige måder, jeres virksomhed kan samarbejde med RådgivningsDanmarks på. Og vi er altid interesseret i at høre fra jer, som måtte have gode idéer til et samarbejde, som både I og vores medlemsforeninger kan have glæde af.

Nedenfor kan I se to forskellige måder, som vi i øjeblikket samarbejde med eksterne parter på.

Bliv en del af vores leverandørnetværk

RådgivningsDanmarks leverandørnetværk består af en række virksomheder, som leverer relevante produkter eller tilbud til rådgivningstjenester og samarbejder med flere af RådgivningsDanmarks medlemmer. Netværket er sat i verden for at hjælpe foreningens medlemmer til at vælge samarbejdspartnere, der har kendskab til og leverer skræddersyede løsninger til branchen samt for at bidrage til at udvikle og optimere de produkter og tilbud, der er til branchen.

Som medlem af leverandørnetværket får du god adgang til RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer, ligesom du eller din virksomhed også får adgang til RådgivningsDanmarks faglige publikationer samt kvalitetsmodel. Herudover får du mulighed for at indgå i en løbende dialog med RådgivningsDanmarks sekretariat ift. tværgående udfordringer, nye behov eller opmærksomhedspunkter.

Vi certificerer ikke specifikke leverandører, ligesom det kun er muligt for leverandører at blive medlem, hvis flere af RådgivningsDanmarks medlemmer har et positivt samarbejde dem.

Læs mere om netværket her.

bliv samfundspartner

RådgivningsDanmark tilbyder samfundspartnerskaber til virksomheder, som ønsker at samarbejde om arbejdet med at sikre kvalificeret rådgivning til mennesker i svære livssituationer.

Der findes så mange ressourcer i det danske samfund og i danske virksomheder, og det er en fælles opgave for samfundets aktører at bevare og højne kvaliteten af social rådgivning i Danmark. Hvis vi indgår i et partnerskab kan I bidrage til at understøtte og udbygge fagligheden, effektiviteten, rettidigheden, respekten og nærheden i rådgivningen. Samtidig har I mulighed for at vise omverdenen, at jeres virksomhed eller organisation tager et socialt ansvar.

Et samfundspartnerskab kan bestå af:

Akkreditering

Dæk omkostningerne for en eller flere organisationers akkreditering og vær med til at sikre rådgivning af høj kvalitet.

Videndeling

Stil en eller flere medarbejderes kompetencer til rådighed for RådgivningsDanmark.

Frivillighed

Udbred kendskabet til muligheden for at være frivillig i et socialt rådgivningstilbud.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at blive samfundspartner? Kontakt sekretariatschef Trine Nyby på mail tkn@radgivnings.dk eller mobil 6131 7028.

Hent beskrivelse af RådgivningsDanmarks samfundspartnerskab (pdf)

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.