Samarbejder

Bliv en del af vores leverandørnetværk

RådgivningsDanmarks leverandørnetværk består af en række virksomheder eller enkeltpersoner, som leverer relevante produkter eller tilbud til rådgivningstjenester og samarbejder med flere af RådgivningsDanmarks medlemmer. Netværket er sat i verden for at hjælpe foreningens medlemmer til at vælge samarbejdspartnere, der har kendskab til og leverer skræddersyede løsninger til branchen samt for at bidrage til at udvikle og optimere de produkter og tilbud, der er til branchen.

Som medlem af leverandørnetværket får du god adgang til RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer, ligesom du eller din virksomhed også får adgang til RådgivningsDanmarks faglige publikationer samt kvalitetsmodel. Herudover får du mulighed for at indgå i en løbende dialog med RådgivningsDanmarks sekretariat ift. tværgående udfordringer, nye behov eller opmærksomhedspunkter.

Vi certificerer ikke specifikke leverandører, ligesom det kun er muligt for leverandører at blive medlem, hvis flere af RådgivningsDanmarks medlemmer har et positivt samarbejde dem.

Vil du eller din virksomhed gerne optages i netværket? Kontakt direktør Trine Nyby.

bliv samfundspartner

RådgivningsDanmark tilbyder samfundspartnerskaber til virksomheder, som ønsker et aktivt og gensidigt partnerskab med en organisation, der arbejder professionelt på det frivillige sociale område.

Man siger, at et samfund skal kendes på, hvordan det behandler sine sårbare. For RådgivningsDanmark handler god behandling om faglighed, effektivitet, rettidighed, respekt og nærhed i den rådgivning, hundredtusindvis af danskere hvert år efterspørger fra et af de mange gratis og sociale rådgivningstilbud.

Det er en fælles opgave for samfundets aktører at bevare og højne kvaliteten af social rådgivning i Danmark gennem akkreditering, videndeling og partnerskaber. Lad os sammen understøtte og udbygge fagligheden, effektiviteten, rettidigheden, respekten og nærheden i rådgivningen.

Lad os samarbejde.

Et samfundspartnerskab kan bestå af:

Akkreditering

Dæk omkostningerne for en eller flere organisationers akkreditering og vær med til at sikre rådgivning af høj kvalitet.

Videndeling

Stil en eller flere medarbejderes kompetencer til rådighed for RådgivningsDanmark.

Frivillighed

Udbred kendskabet til muligheden for at være frivillig i et socialt rådgivningstilbud.

Grunde til at samarbejde med RådgivningsDanmark

Et samarbejde er med til at understrege jeres værdier.

Vi repræsenterer det brede sociale rådgivningsfelt.

Branchen har brug for at bygge bro til andre sektorer.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at blive samfundspartner? Kontakt sekretariatschef Trine Nyby på mail tkn@radgivnings.dk eller mobil 6131 7028.

Hent beskrivelse af RådgivningsDanmarks samfundspartnerskab (pdf)

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.