Medlemmer

Hvem er STØTTEMEDLEM af RådgivningsDanmark?

33 rådgivninger er i dag støttemedlem af RådgivningsDanmark

Styrelsen for It og Læring

Styrelsen for It og Læring er en styrelse under Undervisningsministeriet. Styrelsen driver eVejledning, som er et online tilbud til alle uddannelsessøgende om uafhængig vejledning. Vejledningen finder sted på en række sociale medier lige fra chat over mail og mobil til digitale møder.

Gå til hjemmeside
Stoplinien

Stoplinien er et nationalt rådgivningstilbud til alle, der ønsker at blive røgfri eller stoppe med at bruge andre nikotinprodukter. Formålet med rådgivningen er at hjælpe den enkelte til at opnå og/eller fastholde den store forandring, som et rygestop er for mange.

Gå til hjemmeside
Spillemyndigheden

Spillemyndigheden er en styrelse under Skatteministeriets koncern. Spillemyndigheden er ansvarlige for at sikre et ordentligt og reguleret spilmarked i Danmark, hvor spillere er beskyttet mod unfair og ulovligt spil og har hjælpelinjen StopSpillet.

Gå til hjemmeside
Røde Kors Hovedstaden

Røde Kors Hovedstaden driver Offerrådgivningen i hovedstaden samt rådgivning for seniorer, der yder rådgivning på telefon og ved fysisk møde.

Gå til hjemmeside
Mindhelper

Mindhelper er et tværgående projekt med alle fem regioner. Projektet er udviklet af Telepsykiatrisk Center i Region Syddanmark og har til formål at hjælpe unge mennesker inden problemerne vokser dem over hovedet. Rådgivningen foregår via en digital brevkasse.

Gå til hjemmeside
Anti Doping Danmark

Anti Doping Danmark (ADD) er en offentlig, selvejende institution under Kulturministeriet. ADD tilbyder gratis rådgivning via mail og telefon til brugere af dopingstoffer, pårørende og fagpersoner, som møder dopingbrugere.

Gå til hjemmeside
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.