Leverandørnetværk

hvad er leverandørnetværket?

RådgivningsDanmarks leverandørnetværk består af en række virksomheder, som leverer relevante produkter eller tilbud til rådgivningstjenester og samarbejder med et eller flere af RådgivningsDanmarks medlemmer. Netværket er sat i verden for at hjælpe foreningens medlemmer til at vælge samarbejdspartnere, der har kendskab til og leverer skræddersyede løsninger til branchen samt for at bidrage til at udvikle og optimere de produkter og tilbud, der er til branchen.

Vi certificerer ikke leverandørerne i netværket, ligesom det kun er muligt for leverandører at deltage, hvis et af RådgivningsDanmarks medlemmer har et positivt samarbejde dem.

Hvad får leverandørerne ud af at være med?

Som deltager i leverandørnetværket vil du blive præsenteret med navn, logo, hjemmesidehenvisning samt kontaktperson på RådgivningsDanmarks hjemmeside, hvilket sikrer dig god adgang til RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer. Samtidig får du eller din virksomhed også adgang til RådgivningsDanmarks faglige publikationer samt kvalitetsmodel. Herudover får du mulighed for at indgå i en løbende dialog med RådgivningsDanmarks sekretariat ift. tværgående udfordringer, nye behov eller opmærksomhedspunkter, og du inviteres til to halvårlige netværksmøder.

En gang om året afholder RådgivningsDanmark en rådgivningsfaglig årskonference for det sociale rådgivningsfelt, samarbejdspartnere og interessenter. På konferencen vil deltagere i leverandørnetværket have mulighed for at være til stede med en stand.

hvordan bliver man en del af netværket?

Konkret fungerer leverandørnetværket sådan, at man som leverandør kan ansøge om at blive optaget i netværket. Optagelsen afhænger af, at leverandøren kan fremvise en anbefaling fra minimum et af RådgivningsDanmarks medlemmer. Derudover kræver optagelsen betaling af et gebyr på 8.000 kr. for et fuldt års deltagelse. Netværksdeltagelsen skal sammen med anbefalingen fornyes ved årsskiftet. 

Vil du høre mere om mulighederne for at blive en del af leverandørnetværket? Eller har du samarbejdet med en virksomhed, som du vil anbefale andre at bruge? Så kontakt kvalitetskonsulent Ulla Lyndby Christensen.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.