Leverandørnetværk

RådgivningsDanmarks leverandørnetværk består af en række virksomheder eller enkeltpersoner, som leverer relevante produkter eller tilbud til rådgivningstjenester og samarbejder med flere af RådgivningsDanmarks medlemmer. Netværket er sat i verden for at hjælpe foreningens medlemmer til at vælge samarbejdspartnere, der har kendskab til og leverer skræddersyede løsninger til branchen samt for at bidrage til at udvikle og optimere de produkter og tilbud, der er til branchen.

Som medlem af leverandørnetværket får du god adgang til RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer, ligesom du eller din virksomhed også får adgang til RådgivningsDanmarks faglige publikationer samt kvalitetsmodel. Herudover får du mulighed for at indgå i en løbende dialog med RådgivningsDanmarks sekretariat ift. tværgående udfordringer, nye behov eller opmærksomhedspunkter.

Vi certificerer ikke specifikke leverandører, ligesom det kun er muligt for leverandører at blive medlem, hvis flere af RådgivningsDanmarks medlemmer har et positivt samarbejde dem.

Vil du eller din virksomhed gerne optages i netværket? Kontakt direktør Trine Nyby.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.