#Nyt fra RådgivningsDanmark

Student med interesse for organisationsudvikling

apr 08, 2019

RådgivningsDanmark er brancheforening for gratis, sociale rådgivningstilbud til mennesker i vanskelige livssituationer. Vær med til at udvikle foreningen og skabe værdi for medlemsorganisationerne. Deadline for ansøgning er den 13. maj. 

Foreningens medlemmer tæller blandt andet, Mødrehjælpen, RedenUng, Kræftens Bekæmpelse, GirlTalk.dk, Livslinien og mange flere. 

Foreningen arbejder for at styrke medlemsorganisationernes kvalitetsudvikling gennem fælles kvalitetsstandarder, netværk, faglige arrangementer, publikationer mv. Vi understøtter rådgivningsfeltets interesser gennem politisk fortalerarbejde med inddragelse af medlemsdata og faglig indsigt fra feltet.

RådgivningsDanmark drives af et sekretariat med tre ansatte, som administrerer en akkrediteringsordning og betjener medlemsorganisationerne, bestyrelsen samt et akkrediteringsnævn. Foreningen er i løbende udvikling og vækst, og derfor er der også fokus på udvikling af nye projekter, medlemstilbud, samarbejder og foreningens forretningsmodel.

Vi arbejder tæt sammen både internt i sekretariatet og med vores medlemsorganisationer. Derfor værdsætter vi også åbenhed, imødekommenhed og god energi hos vores kolleger.

Om jobbet

Som studentermedhjælper i RådgivningsDanmark bliver du en del af et mindre sekretariat og deltager i løsningen af sekretariatets mange og forskelligartede opgaver. Du vil desuden få særlige ansvarsområder og egne projekter, som vi forventer, du har mod på at drive med stor selvstændighed – og naturligvis med sparring fra dine kolleger.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

Om dig

Du kan være bachelor- eller kandidatstuderende. Du har kompetencer indenfor organisations- og forretningsudvikling – også i en social kontekst. Måske er du også skarp på enten markedsføring, jura eller offentlig forvaltning. Har du kendskab til det frivillige sociale rådgivningsfelt, er det et plus, men ikke et krav.

Derudover forventer vi, at du

Stillingen er på 15-20 timer ugentligt og foreløbigt tidsbegrænset til og med december 2019 med mulighed for forlængelse.

Vi har kontor i Energiens Hus på Rosenørns Allé 9, 1. sal, 1970 Frederiksberg C

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte sekretariatschef Trine Krab Nyby på tlf. 61317062 i tidsrummet kl. 11-12 den 30. april og den 9. maj.  Send din ansøgning til info@radgivnings.dk senest den 13. maj kl. 12.

Mærk ansøgningen ”Ansøgning til studenterstilling”. Vi holder ansættelsessamtaler den 16. maj 2019 og forventer opstart per 1. juni eller hurtigst derefter.

Alle, uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering, opfordres til at søge stillingen.

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.